A Review Of بیماری پسوریازیس بر اثر چیست
A Review Of بیماری پسوریازیس بر اثر چیست
Blog Article
پزشک در کنار تجویز دارو برای کنترل این بیماری، راه های درمانی زیر را نیز ممکن است تجویز کند.
گوارشی: تهوع، افزایش وزن، یبوست، دیس پپسیا، اسهال، استفراغ، خشکی دهان، سیالوره، ادم زبان، آنورکسیا، دل درد، دیس فاژیا، خونریزی از مقعد، سندروم buccoglossal
در دستگاه تناسلی ادراری: سندرم پیش از قاعدگی، هماچوری، متروراژی، بیاختیاری ادرار، عفونت دستگاه ادراری
بستری در بیمارستان : در صورتی که بیمار به خود آسیب بزند و یا فضای خانه جهت نگهداری نامناسب باشد، بیمار باید در بیمارستان بستری شود.
تغییر در فلور پوست: این داروها میتوانند تعادل طبیعی میکروبیوم پوست را تغییر دهند، که این امر میتواند به رشد بیشتر قارچها منجر شود.
این بیماری در کودکان همانند بزرگسالان است و باعث خشکی و لکههای پوستی روی بدن میشود.
این افراد چیزی را که وجود ندارد می شنوند، می بینند، بو می کشند و احساس می کنند. توهم شنیدن صدا یکی از علائم شایع بیماری اسکیزوفرنی می باشد.
ریسپریدون همچون دیگر ضدجنونهای آتیپیک برای درمان اختلالات اضطرابی از جمله اختلال وسواسی جبری، افسردگی شدید مقاوم به درمان، اختلال توره، تحریکپذیری شدید مبتلایان به اوتیسم و اختلالات مربوط به خوردن استفاده میشود.
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.
در دستگاه قلبی عروقی: هیپوتانسیون ارتوستاتیک، تاکی کاردی، درد قفسه سینه، هیپوتانسیون، خیز
شروع بیماری معمولاً در بلوغ[۲۸] و اواخر نوجوانی تا اوایل دهه ۳۰ سالگی رخ میدهد. اوج بروز بیماری در مردان از اوایل تا اواسط دهه بیست و در زنان در اواخر دهه بیست است.[۳][۷][۱۱]شروع بیماری اغلب با سالهای بحرانی توسعهٔ اجتماعی و حرفهای فرد همراه است.[۷۵] شروع بیماری پیش از ۱۷ سالگی به عنوان شروع زودرس شناخته میشود.[۷۶] شروع پیش از ۱۳ سالگی، که گاهی ممکن است رخ دهد، به عنوان اسکیزوفرنی کودکان یا شروع بسیار زودرس شناخته میشود.[۷][۷۷] در سنین بالاتر، بیماری میتواند در سنین بین ۴۰ تا ۶۰ سالگی رخ دهد که به عنوان اسکیزوفرنی دیررس شناخته میشود.[۶۷] شروع بیماری در بالای سن ۶۰ سال، که ممکن است تفکیک آن به عنوان اسکیزوفرنی از دیگر بیماریها با علائم مشابه دشوار باشد، به عنوان روانپریشی شبه اسکیزوفرنی بسیار دیررس شناخته میشود.
غالباً بیمارانی که کلوزاپین مصرف میکنند در شش ماه نخست، هر هفته از نظر بیماریهای خونی کنترل میشوند.
تحقیقات نشان میدهد که عوامل ژنتیکی در ابتلا به این بیماری تأثیرگذار هستند و این بیماری ممکن است به ارث رسیده و در اعضای یک خانواده منتقل شود.
بله، استفاده از کورتیکواستروئیدها (که گاهی اوقات به عنوان “کورتون” شناخته میشوند) میتواند به تشدید عفونتهای قارچی پوستی بیماری پسوریازیس پا کمک کند. کورتیکواستروئیدها داروهای ضد التهابی هستند که برای درمان انواع مختلفی از بیماریهای پوستی استفاده میشوند، اما میتوانند تأثیرات منفی نیز داشته باشند: کاهش واکنش ایمنی: کورتیکواستروئیدها ممکن است با کاهش واکنش ایمنی پوست، محیط را برای رشد قارچها مطلوبتر کنند.